Donez zi de naștere

 

Georgiana Popa Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

100% Complete
1,437 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta nu imi pot servi prietenii cu o felie de tort de morcovi asa cum i-am obisnuit in ultimii ani, dar pot oferi bucuria de a-mi face un cadou. Iar prin Galantom am gasit varianta perfecta de a primi si de a oferi bucurie.

Anul acesta am ales sa donez ziua mea de nastere, 31 decembrie, asociatiei APAN Romania, care ofera suport, informatii si o raza de speranta pacientilor cu afectiuni neurodegenerative. Mare parte dintre ei sunt tineri, foarte tineri!
Primirea unui diagnostic invalidant in floarea varstei poate fi depasit mai usor cu sprijinul acestei asociatii.
Organizeaza intalniri (acum virtuale) cu psihologi, gata sa ajute tinerii si copiii nou diagnosticati, ofera sprijin pacientilor care nu se mai pot deplasa.

Daca doriti sa imi oferiti un cadou, faceti-o prin galantom si astfel vor fi mai multe persoane fericite: voi pentru ca daruiti, eu pentru ca am prieteni, pacientii pentru ca vor primi un real sprijin din partea asociatiei si asociatia pentru ca va avea resurse sa ofere sprijin.

Dar din dar se face rai!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

105 RON
Un an nou luminos!
01 Jan 2021
01 Jan 2021
31 Dec 2020

Anonymous

150 RON
28 Dec 2020
La multi ani sanatosi!
22 Dec 2020
Esti surpriza anului 🥰 Multumesc pentru tot ce am invãtat; si este abia inceputul 😉
20 Dec 2020

Anonymous

150 RON
01 Dec 2020
Georgiana Popa : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
Donez zi de naștere