MS Kids Retreat

MS Kids Retreat este un proiect al Asociației pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia și Societatea Română de Neurologie Pediatrică care își propune organizarea întâlnirii anuale între copiii cu scleroză multiplă.

Copii, părinți și cadre medicale specializate (neurolog pediatru, psiholog) se adună pentru a afla informații, a face schimb de experiență, a deveni mai optimiști și a lega mai mult decât prietenii.

Rezultate urmărite:

- 45 persoane implicate în program: beneficiari 20 de copii și adolescenți cu scleroză multiplă, însoțiți de 20 de părinți, 1 medic neurolog, 1 psiholog, 3 pacienți tineri-adulți cu SM.

- 3 zile de informații, schimb de experiență și creare de legături (educare din partea unui neurolog cu experiență în SM la copii, sprijin psihologic din partea unui psiholog cu experiență îndelungată în suport pacienți cu SM, sprijin moral din partea persoanelor cu SM, membri APANRomânia).

Detalii: www.afectiuni-neurodegenerative.ro/ms-kids-retreat-2019/

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

340 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: MS Kids Retreat

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

340 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

Donez ziua de naștere!

Îmi donez anul acesta ziua de naștere pentru a-i ajuta pe cei 20 de adolescenți cu scleroză multiplă care vor participa la MS Kids Retreat 2019!

1,000 RON Target
340 RON Suma
7 Donatii
34% Complete