MS Walk Romania

 

Cristina Vladau Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

10% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Provocarea mea din această primăvară este să reușesc să particip și mai ales să termin competiția de mers pe jos MS Walk România, de la Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, 14 aprilie 2019!

Fără cârjă!!!

Eu cred că pot! Eu știu că pot! :)

Ce zici, reușesc? Mă susții? Îmi faci galerie? Mulțumesc frumos!

Iar, pentru că a susține o cauză împlică și fundraising, te provoc să fii și tu alături de mine și să donezi pentru programul în care cred. Pentru tinerii cu scleroză multiplă din România!

Mulțumesc, rămân datoare cu o cafea! 

#RozaInAction #30MinutesChallenge


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

APAN România te invită la o competiție de mers pe jos și de susținere a tinerilor afectați de Scleroza Multiplă! Cu sprijinul Muzeului ASTRA are loc la Sibiu, pe 14 aprilie 2019, în cadrul Conferinței Naționale a Tinerilor cu Scleroză Multiplă (SM) organizate de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative (APAN România), având coorganizator Asociația de Scleroză Mu

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
10 Apr 2019
Cristina Vladau : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
MS Walk Romania