Donez zi de naștere

 

Andrei Opris Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

3% Complete
90 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragă Roza,

Așa cum m-ai surprins ( neplăcut ) acum 8 ani, invadându-mi pe neanunțate viața, vreau să-ți întorc acea favoare și să te surprind la rândul meu, donându-mi ziua de naștere, încercând să strâng ceva bănuți pentru colegii mei de suferință ( oameni a căror vieți li le-ai dat peste cap ). Ne-ai pus ON HOLD, te vom pune ON HOLD împreună!! Știi tu? Tu habar n-ai cum este să nu mai poți merge, alerga, juca fotbal cu copilul sau cu prietenii, dansa, sau banalul stat în picioare, dar îți promit că ne vom recupera și-ți vom da cu toții KICK din viețile noastre!!  

Asociația APAN Romania strânge fonduri pentru cei care suferă de Scleroză Multiplă (SM) - o afecțiune cronică a sistemului nervos central care poate provoca dificultăți în forța și controlul mișcărilor, tulburări de vedere, de echilibru, sensibilitate, oboseală și dificultăți de concentrare. Nu există tratament care să vindece această boală și afectează oameni tineri (diagnosticare pe la 20-40 ani). Donatiile vor fi folosite pentru a asigura servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni (recuperarea este esențială pentru cei care suferă de această afecțiune). Costul acoperit prin acest program, pentru un pacient, este de 500 euro.

Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că de aproape 8 ani am acest diagnostic și tocmai de aceea știu cât de importantă este recuperarea continuă în viața pacienților.

Este foarte ușor să ne dorim cadouri, genți, ceasuri, parfumuri, pantofi, excursii, vacanțe, mașini sau case (aici fiind vorba despre #lifegoals), însă un pacient cu Scleroză Multiplă își dorește să poată traversa strada, să poată merge până la colțul blocului, să poată munci, să aibă o valoare în societate, să nu stea cu teama că urmează un potențial puseu, să poată vorbi/mânca – de fapt marea dorință este să beneficieze de o viață normală (#brainlifegoals).

Am rugamintea către voi, dragilor, să mă ajutați să strâng o parte din costurile unui astfel de tratament! Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

La Multi Ani frumosi si sanatosi :**
28 Sep 2020

Anonymous

40 RON
Felicitari, Andrei!
22 Sep 2020
Andrei Opris : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
Donez zi de naștere