Daruieste un program de activitate fizica de ziua mea

 

Dragos Popescu Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

10.25% Complete
205 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi bani către acestă cauză.

Acest program ma va mobiliza sa fac miscare fizica impreuna cu alti pacienti cu SclerozaMultipla.

Cursuri de inot, dans, spaliere si bratari fitbit conectate la o aplicatie care va monitoriza activitatea, somnul si alte date de sanatate vor fi disponibile multumita tie.


Împreună putem fi mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine.

 

Dragos


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Alina-Diana

30 RON
02 Nov 2019

Silvia Dinulescu

50 RON
Sã ne trãiesti domn Presedinte! :)) Mã bucur tare mult cã te cunosc! Laaa muuulti aaaani!
20 Oct 2019

Anonymous

50 RON
LA MULTI ANI!
14 Oct 2019

corneluts

75 RON
La multi ani!
09 Oct 2019
Dragos Popescu : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
Daruieste un program de activitate fizica de ziua mea