Donez zi de naștere

 

Eduard Andrei Pletea Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

100% Complete
2,000 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
22
Donations
I want to donate!

Urmeaza cea mai fericita si mult asteptata perioada din an pentru multi dintre noi, la mine fiind un pachet minunat de Sf Andrei si 5 dec, ziua mea de nastere (fac 32 ani!!! wohooo!!!), culminand cu un Craciun sper eu cat mai linistit si fericit pentru toata lumea.

Toti ne dorim diferite cadouri, unele mai scumpe, altele mai exotice, insa eu am decis ca in acest an sa imi donez ziua de nastere pentru a ajuta o persoana bolnava cu scleroza multipla.

Asociația APAN Romania strânge fonduri pentru cei care suferă de Scleroză Multiplă (SM) -  o afecțiune cronică a sistemului nervos central care poate provoca dificultăți în forța și controlul mișcărilor, tulburări de vedere, de echilibru, sensibilitate, oboseală și dificultăți de concentrare. Nu există tratament care să vindece această boală și afectează oameni tineri (diagnosticare pe la 20-40 ani). Donatiile vor fi folosite pentru a asigura servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni (recuperarea este esențială pentru cei care suferă de această afecțiune). Costul acoperit prin acest program, pentru un pacient, este de 500 euro.

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni ca de aproape 4 ani am acest diagnostic si tocmai de aceea stiu cat de importanta este recuperarea continua in viata pacientilor.

Este foarte usor sa ne dorim cadouri, genti, ceasuri, parfumuri, pantofi, excursii, vacante, masini sau case (aici fiind vorba despre  #lifegoals), insa un pacient cu scleroza multipla isi doreste sa poata traversa strada, sa poata merge pana la coltul blocului, sa poata munci, sa aiba o valoare in societate, sa nu stea cu teama ca urmeaza un potential puseu, sa poata vorbi/manca – de fapt marea dorinta este sa beneficieze de o viata normala (#brainlifegoals).

Am rugamintea catre voi sa ma ajutati sa strang o parte din costurile unui astfel de tratament! Multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

22 Donations

31 Dec 2018
La multi ani, Andrei!
08 Dec 2018
La multi ani, motane!
08 Dec 2018
07 Dec 2018
Mult succes...
07 Dec 2018

Anonymous

30 RON
Nu gasesc cuvinte sa scriu ceva. La Multi ani cu Sanatate ! :)
06 Dec 2018

Claudia

150 RON
La multi ani frumosi si sanatosi Eduard si sa ti se indeplineasca dorinta generoasa de a ajuta !
06 Dec 2018
La multi ani, Ed! Te imbratisez, tare!
05 Dec 2018

Anonymous

30 RON
La muuuti ani!!!
05 Dec 2018
La multi ani!
05 Dec 2018
La multi ani!
05 Dec 2018
La multi ani frumosi si multa sanatate! Mult success in tot ce deprinzi!
05 Dec 2018

corneluts

50 RON
05 Dec 2018
La Multi Ani Edy! :)
04 Dec 2018
Succes
04 Dec 2018
La multi ani man! Mult sanatate! Imi doresc sa reusiti tot ce va propuneti pentru ca faceti parte dintr-o asociatie cu oameni foarte dedicati!
03 Dec 2018
La Muuulti Muuulti Ani! Hai ca impreuna strangem suma necesara recuperarii unui pacient :) . Sa curga donatiile
02 Dec 2018
02 Dec 2018
02 Dec 2018

Oana P.

150 RON
Andrei, iti doresc multa sanatate! Sa te bucuri in continuare de tot ceea ce te inconjoara, sa ramai la fel de puternic si sa poti dansa mereu asa cum te stiu :).
02 Dec 2018
02 Dec 2018
02 Dec 2018
Eduard Andrei Pletea : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
Donez zi de naștere